Handbook of hydrocolloids
Hydrocolloids are among the most widely used ingredients in the food industry. They function as thickening and gelling agents, texturizers, stabilisers and emulsifiers and in addition have application in areas such as edible coatings and flavour release. Products reformulated for fat reduction are p...
Uloženo v:
Další autoři: |
Phillips, Glyn O., 1927-
(Editor) Williams, Peter A. (Editor) |
---|---|
Korporace: |
ScienceDirect (online služba)
(Distributor) |
Médium: | E-kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Boca Raton ; Boston ; New York ; Washington, DC : Oxford ; Cambridge ; New Delhi :
CRC Press ; Woodhead Publishing,
2009
|
Edice: | Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition
|
Žánr/forma: | příručky elektronické knihy |
ISBN: | 978-1-84569-587-3 1-84569-587-9 978-1-84569-414-2 1-84569-414-7 978-1-4398-0820-7 |
Témata: | |
On-line přístup: | Plný text |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|