Handbook of hydrocolloids

Hydrocolloids are among the most widely used ingredients in the food industry. They function as thickening and gelling agents, texturizers, stabilisers and emulsifiers and in addition have application in areas such as edible coatings and flavour release. Products reformulated for fat reduction are p...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Phillips, Glyn O., 1927- (Editor) 
Williams, Peter A. (Editor) 
Korporace: ScienceDirect (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton ; Boston ; New York ; Washington, DC : Oxford ; Cambridge ; New Delhi : CRC Press ; Woodhead Publishing, 2009
Edice:Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition
Žánr/forma:příručky
elektronické knihy
ISBN:978-1-84569-587-3
1-84569-587-9
978-1-84569-414-2
1-84569-414-7
978-1-4398-0820-7
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura