Food lipids chemistry, flavor, and texture

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Shahidi, Fereidoon, 1951-
Weenen, Hugo, 1953-
Korporace: American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry.
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Washington, DC : [New York] : American Chemical Society ; Distributed by Oxford University Press, 2006
Edice:ACS symposium series ; 920
Žánr/forma:elektronické knihy
ISBN:9780841220386 (ebook)
0841220387 (ebook)
0841238960 (alk. paper)
9780841238961 (alk. paper)
0841238960
Témata:
On-line přístup:Získat plný text [Restricted access]
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Získat plný text [Restricted access]
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura