Methods of analysis of food components and additives

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Ötleş, Semih (Editor) 
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton ; London ; New York : CRC Press, Taylor & Francis Group, 2012
Edice:Chemical and functional properties of food components series
Žánr/forma:kolektivní monografie
ISBN:978-1-4398-1552-6
978-1-138-19914-9
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, k vypůjčení Fond VŠCHT 3.NP, regál 3C/207 TX541 .M48 2012 a V Po 565 a
Volný výběr, nepůjčuje se Fond VŠCHT 3.NP, regál 3C/207 TX541 .M48 2012 V Po 565