Stanovení izomerů nižších mastných kyselin, senzoricky aktivních produktů stárnutí chmele, v pivu = Determination of short chain fatty acids isomers, the sensory active products of hops aging, in beer

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Čulík, Jiří, 1952- (Autor) 
Horák, Tomáš, 1967- (Autor) 
Slabý, Martin, 1982- (Autor) 
Čejka, Pavel, 1951- (Autor) 
Olšovská, Jana, 1971- (Autor) 
Médium: Článek
Zdrojový dokument: Kvasný průmysl , Roč. 59, č. 4 (2013), s. 86-90
Jazyk:čeština
angličtina
Žánr/forma:články
ISSN:0023-5830
Témata:
On-line přístup:Plný text
Resumé
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Resumé
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Sklad, k vypůjčení
Fond NTK Roč.59:č.1-6(2013) Sklad TP500 .K833 v.59 no.1-6 R 10489/55