Přehled tradičních potravinářských výrob : technologie potravin
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Korporace: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | čeština |
Vydáno: |
Ostrava :
Key Publishing,
2012
|
Edice: | Monografie
|
Žánr/forma: | kolektivní monografie |
ISBN: | 978-80-7418-145-0 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Volný výběr, k vypůjčení | Fond VŠCHT | 3.NP, regál 3B/189 | TP370 .K33 2012 d | V Po 546 b | |
Volný výběr, k vypůjčení | Fond NTK | 3.NP, regál 3B/189 | TP370 .K33 2012 a | A 51757 a | |
Volný výběr, k vypůjčení | Fond NTK | 3.NP, regál 3B/189 | TP370 .K33 2012 b | A 51757 | |
Volný výběr, k vypůjčení | Fond VŠCHT | 3.NP, regál 3B/189 | TP370 .K33 2012 c | V Po 546 a | |
Volný výběr, nepůjčuje se | Fond VŠCHT | 3.NP, regál 3B/189 | TP370 .K33 2012 | V Po 546 | |
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:73/13 | ||
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:76/13 | ||
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:75/13 | ||
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:74/13 | ||
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:72/13 | ||
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:71/13 | ||
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:70/13 | ||
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:69/13 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 319 ÚB | V 6873 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:63/13 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:64/13 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:65/13 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:66/13 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:67/13 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:68/13 |