Přehled tradičních potravinářských výrob : technologie potravin

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kadlec, Pavel, 1940- (Autor) 
Další autoři: Melzoch, Karel, 1958- (Autor) 
Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor) 
Korporace: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie  
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Ostrava : Key Publishing, 2012
Edice:Monografie
Žánr/forma:kolektivní monografie
ISBN:978-80-7418-145-0
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, k vypůjčení Fond VŠCHT 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2012 d V Po 546 b
Volný výběr, k vypůjčení Fond NTK 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2012 a A 51757 a
Volný výběr, k vypůjčení Fond NTK 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2012 b A 51757
Volný výběr, k vypůjčení Fond VŠCHT 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2012 c V Po 546 a
Volný výběr, nepůjčuje se Fond VŠCHT 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2012 V Po 546
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:73/13
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:76/13
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:75/13
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:74/13
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:72/13
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:71/13
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:70/13
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:69/13
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 319 ÚB V 6873
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:63/13
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:64/13
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:65/13
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:66/13
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:67/13
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:68/13