Kadlec, Pavel, 1940-
Biografické údaje: | Narozen 24.5.1940 v Českých Budějovicích. Profesor technologie cukrovarnictví. Publikace z oboru. |
---|---|
Zdroj: |
JVK CB-REGO |
Další informace: |
![]() ![]() |
Podrobné výsledky >>
- 60 let VŠCHT v Praze = 60 years of the Institute of Chemical Technology in Prague
- Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin
- Ionexové membrány v cukrovarnictví : kandidátská disertační práce
- Krystalické modifikace uhličitanu vápenatého, jeho vznik při epuraci, velikosti agregátů a jejich dopady na čištění šťáv = Calcium Carbonate - Polymorphism, Origin in Juice Purification, Sizes of Aggregates, and Their Consequences
- Measurement and control of chemical, food and biotechnological processes
- Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů
- Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách : technologie potravin
- Měření barvy potravin
- Měření provozních veličin v cukrovarnictví = Measurement of process variebles in sugar industry: Measurement of optical properties of liquids (part 2).
- Návody z laboratoří chemie a technologie sacharidů
- Návody z laboratoří chemie a technologie sacharidů
- Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin
- Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
- Procesy potravinářských a biochemických výrob
- Programování technologických výpočtů v cukrovarnictví
- Přehled tradičních potravinářských výrob : technologie potravin
- Řízení extraktoru - regulace s rozloženými parametry = Control of extractor - control with distributed parameters
- Řízení periodického zrniče při svařování cukrovin = Control of vacuum pan when boiling massecuites
- Technologie potravin I
- Technologie potravin II
- Technologie sacharidů
- Vlastnosti cukerných roztoků a meziproduktů při výrobě cukru.
- Vlastnosti cukerných roztoků a meziproduktů při výrobě cukru.
- Zaměření výzkumu pro využití sacharosy k nepotravinářským účelům v ČR = Non-food applications of sucrose - research in Czech Republic