Charakteristika kmenů izolovaných z kefírových zrn a jejich využití pro výrobu fermentovaných pivních nápojů z netradičních surovin = Characterization of the strains isolated from kefir grains and their use for the production of beer-based beverages from nontraditional cereals
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Článek |
Zdrojový dokument: | Kvasný průmysl , Roč. 61, č. 10-11 (2015), s. 311-319 |
Jazyk: | čeština angličtina |
Žánr/forma: | články |
ISSN: | 0023-5830 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Sklad, k vypůjčení
Požadavek |
Fond NTK | Roč.61:č.6-12+Index(2015) | Sklad | TP500 .K833 v.61 no.6-12 | R 10489/60 |