Charakteristika kmenů izolovaných z kefírových zrn a jejich využití pro výrobu fermentovaných pivních nápojů z netradičních surovin = Characterization of the strains isolated from kefir grains and their use for the production of beer-based beverages from nontraditional cereals

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Mikyška, Alexandr (Autor) 
Další autoři: Matoulková, Dagmar, 1980- (Autor) 
Slabý, Martin, 1982- (Autor) 
Kubizniaková, Petra (Autor)
Hartman, Ivo, 1973- (Autor) 
Médium: Článek
Zdrojový dokument: Kvasný průmysl , Roč. 61, č. 10-11 (2015), s. 311-319
Jazyk:čeština
angličtina
Žánr/forma:články
ISSN:0023-5830
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Sklad, k vypůjčení
Fond NTK Roč.61:č.6-12+Index(2015) Sklad TP500 .K833 v.61 no.6-12 R 10489/60