Matoulková, Dagmar, 1980-
Podrobné výsledky >>
- Analýza stoletého piva - Chemický, senzorický a genetický profil 100 let starého piva = Analysis of century old beer - chemical, sensorial and genetic profile of 100-year-old beer
- Breving microbiology - bacteria of the genera Bacillus, Brevibacillus and Paenibacillus and cultivation methods for their detection - part 2 = Miktobiologie pivovarské výroby - bakterie rodů Bacillus, Brevibacillus a Paenibacillus a kultivační metody pro jejich detekci
- Breving microbiology - bacteria of the genus Clostridium = Mikrobiologie pivovarské výroby - bakterie rodu Clostridium
- Brewing microbiology - bacteria of the genera Bacillus, Brevibacillus and Paenibacillus and cultivation methods for their detection - part 1 = Mikrobiologie pivovarské výroby - bakterie rodů Bacillus, Brevibacillus a Paenibacillus a kultivační metody pro jejich detekci - 1. část.
- Brewing microbiology - Kocuria (Micrococccus) and cultivation methods for their detection - part 1 = Mikrobiologie pivovarské výroby bakterie Kocuria (Micrococcus) a kultivační metody pro jejich detekci - 1. část.
- Brewing microbiology - Kocuria (Micrococccus) and cultivation methods for their detection - part 2 = Mikrobiologie pivovarské výroby bakterie Kocuria (Micrococcus) a kultivační metody pro jejich detekci - 2. část.
- Divoké kvasinky a metody jejich detekce = Wild yeasts and methods of their detection - Part II.
- Faktory ovlivňující produkci senzoricky aktivních látek u pivovarských a vinařských kvasinek = Factors influencing the production of sensory active substances in brever`s and wine yeast
- Charakteristika kmenů izolovaných z kefírových zrn a jejich využití pro výrobu fermentovaných pivních nápojů z netradičních surovin = Characterization of the strains isolated from kefir grains and their use for the production of beer-based beverages from nontraditional cereals
- Charakterizace technologicky využívaných kvasinek rodu Saccharomyces = Characterization of Technologically Utilized Saccharomyces Yeast
- Kvasinky a jejich využití = Yeast and its uses
- Kvasinky a stres: z laboratorních podmínek do pivovaru = Yeast and stress: from the laboratory to the brewery
- Kvasinky non-Saccharomyces a jejich význam v pivovarském průmyslu = Non-Saccharomyces yeast and their importance in the brewing industry. Part I - Brettanomyces.
- Kvasinky non-Saccharomyces a jejich význam v pivovarském průmyslu = Non-Saccharomyces yeast and their importance in the brewing industry. Part II.
- Microbiology of brewery production - bacteria of the order Enterobacterales = Mikrobiologie pivovarské výroby - bakterie řádu Enterobacterales
- Mikrobiologie pivovarské výroby - Bakterie mléčného kvašení a kultivační metody jejich detekce = Brewing microbiology - Lactic acid bacteria and cultivation methods of detection - part II.
- Mikrobiologie pivovarské výroby - Bakterie mléčného kvašení a kultivační metody jejich detekce - III. část = Brewing microbiology - lactic acid bacteria and cultivation methods of their detection - part III
- Mikrobiologie pivovarské výroby - Bakterie mléčného kvašení a kultivační metody pro jejich detekci = Microbiology of brewing - Lactic Acid Bacteria and Cultivation Methods of their Detection - Part I.
- Mikrobiologie pivovarské výroby - Divoké kvasinky a metody jejich detekce = Brewing microbiology - wild yeasts and methods of their detection
- Mikrobiologie pivovarské výroby - Striktně anaerobní bakterie Megasphaera, Pectinatus, Selenomonas a Zymophilus a metody jejich detekce = Microbiology of brewing - Strictly anaerobic bacteria Megasphaera, Pectinatus, Zymophilus and Selenomonas and methods for their detection
- Pivo a zdraví = Beer And Health
- Pivovarské kvasinky a reakce na stres = Stress Responses in Brewing Yeast
- Pivovarství a taxonomie pivovarských kvasinek = Brewing and the taxonomy of brewerʻs yeast
- Povrchové vlastnosti a taxonomie pivovarských kvasinek = Surface Characteristics and Taxonomy of Brewing Yeasts
- Schopnost mléčných bakterií kazit pivo a souvislost s přítomností genů horA, horC a hitA = Beer-spoiling ability of lactic acid bacteria and its relation with genes horA, horC and hitA
- Skladování násadních kvasnic v pivovaru = Storage of pitching yeast in brewery
- Striktně anaerobní bakterie v pivu a pivovarském provozu = Strictly anaerobic bacteria in beer and in breweries
- Vliv tertrahydro-iso-α-hořkých kyselin na růst bakterií kazících a nekazících pivo = Effect of Tetrahydroiso-α-acids on the Growth of Beer-spoiling and -nonspoiling Bacteria
- Základy obecné mikrobiologie