Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Čížková, Helena, 1973- (Editor) 
Korporace: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie  
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa  
Státní zemědělská a potravinářská inspekce  
Státní veterinární ústav Praha  
Česko. Celně technická laboratoř  
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Ostrava : Key Publishing, 2011
Žánr/forma:sborníky
ISBN:978-80-7418-124-5
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, k vypůjčení Fond NTK 3.NP, regál 3C/207 TX541 .M48 2011 A 52698
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 323 ÚAPV