Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Čížková, Helena, 1973- (Editor) 
Corporate Author: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie  
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa  
Státní zemědělská a potravinářská inspekce  
Státní veterinární ústav Praha  
Česko. Celně technická laboratoř  
Format: Book
Language:Czech
Published: Ostrava : Key Publishing, 2011
Genre/form:sborníky
ISBN:978-80-7418-124-5
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Item Description:Vydáno pro Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze
Na obálce pod názvem: Ústav konzervace potravin a technologie masa VŠCHT Praha ve spolupráci se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí Praha, Státním veterinárním ústavem Praha a Celně technickou laboratoří
Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Physical Description:127 s. : il. (převážně barev.)
Bibliography:Obsahuje bibliografie a rejstřík
Edition:Vyd. 1.