Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin
Saved in:
Other Authors: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Ostrava :
Key Publishing,
2011
|
Genre/form: | sborníky |
ISBN: | 978-80-7418-124-5 |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Item Description: | Vydáno pro Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze Na obálce pod názvem: Ústav konzervace potravin a technologie masa VŠCHT Praha ve spolupráci se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí Praha, Státním veterinárním ústavem Praha a Celně technickou laboratoří Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Physical Description: | 127 s. : il. (převážně barev.) |
Bibliography: | Obsahuje bibliografie a rejstřík |
Edition: | Vyd. 1. |