Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin
Saved in:
Other Authors: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Ostrava :
Key Publishing,
2011
|
Genre/form: | sborníky |
ISBN: | 978-80-7418-124-5 |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
LEADER | 02387cam a2200493 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000950159 | ||
003 | CZ PrSTK | ||
005 | 20190108111953.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 111031s2011 xr a f 001 0 cze d | ||
015 | |a cnb002249581 | ||
020 | |a 978-80-7418-124-5 | ||
035 | |a (OCoLC)768560514 | ||
040 | |a OLA001 |b cze |d ABA001 |d ABD025 | ||
050 | 4 | |a TX541 |b .M48 2011 | |
072 | 7 | |a 614 |x Veřejné zdraví a hygiena |2 Konspekt |9 14 | |
080 | |a 614.31(082) |2 MRF | ||
080 | |a 663/664:543(082) |2 MRF | ||
080 | |a 346.548(082) |2 MRF | ||
080 | |a 663/664-021.465(082) |2 MRF | ||
080 | |a 351.773(082) |2 MRF | ||
245 | 0 | 0 | |a Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin / |c [editor Helena Čížková] |
246 | 3 | 0 | |a Ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Ostrava : |b Key Publishing, |c 2011 | ||
300 | |a 127 s. : |b il. (převážně barev.) | ||
500 | |a Vydáno pro Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze | ||
500 | |a Na obálce pod názvem: Ústav konzervace potravin a technologie masa VŠCHT Praha ve spolupráci se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí Praha, Státním veterinárním ústavem Praha a Celně technickou laboratoří | ||
500 | |a Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie | ||
504 | |a Obsahuje bibliografie a rejstřík | ||
653 | 0 | |a autenticita potravin | |
655 | 7 | |a sborníky |7 fd163935 |2 czenas | |
650 | 0 | 7 | |a jakost |x ob |7 psh8012 |2 psh |
650 | 0 | 7 | |a potraviny |x pp |7 psh8616 |2 psh |
700 | 1 | |a Čížková, Helena, |d 1973- |7 uzp2010555065 |4 edt | |
710 | 2 | |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie |7 ko20010091853 | |
710 | 2 | |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. |b Ústav konzervace potravin a technologie masa |7 ko2002140388 | |
710 | 2 | |a Státní zemědělská a potravinářská inspekce |7 xx0030137 | |
710 | 2 | |a Státní veterinární ústav Praha |7 kn20111109010 | |
710 | 1 | |a Česko. |b Celně technická laboratoř |7 kn20111109011 | |
910 | |a ABD025 | ||
910 | |a ABA013 |b A 52698 | ||
996 | |a STK |b 2660590559 |c 507/2017 |d 20170529 |f 208.00 |g A 52698 |v TX541 .M48 2011 |l 3.NP, regál 3C/207 |t 04 |0 K | ||
996 | |a VSCHT |b 3198131377 |c 140077 |d 20140211 |f 151.00 |l 323 ÚAPV |s Hajšlová, Jana |t 24 |