Domácí konzervování ovoce a zeleniny

První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácíchkompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Hostašová, Božena (Autor) 
Další autoři: Němec, Eduard (Autor)
Vlachová, Libuše (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : Avicenum, 1987
Žánr/forma:monografie
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 01710cam a22003494a 4500
001 000920698
003 CZ PrICT
005 20181026112125.0
007 ta
008 950904s1987 xr f |000 0 cze
015 |a cnb000130566 
035 |a (OCoLC)40081721 
040 |a ABA001  |b cze  |c ABA001  |d ABD025 
080 |a 641.4 :[634.1/.8+635.1/.8 (024)  |2 undef 
100 1 |a Hostašová, Božena  |7 jk01042387  |4 aut 
245 1 0 |a Domácí konzervování ovoce a zeleniny /  |c [Autoři:] Božena Hostašová, Eduard Němec, Libuše Vlachová ; Předml : Stanislav Hejda ; Il. Alena Máchová ; .Fot.: Eva a Tomáš Dvořákovi 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1987 
300 |a 273, [1] s. 16 s. barev. fot. příl. :  |b tb. ;  |c 8° 
500 |a Il. tit. list 
500 |a Obálka a vazba: Daniela Havlíčková 
500 |a 40000 výt. 
500 |a Rejstřík technologických postupů 
520 |a První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácíchkompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub. 
653 0 |a ovoce - zpracování 
653 0 |a zelenina - konzervování 
653 |a ovoce - konzervování 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
700 1 |a Němec, Eduard  |4 aut 
700 1 |a Vlachová, Libuše  |7 jk01150037  |4 aut 
910 |a ABD025 
996 |a VSCHT  |b 3198032344  |c 88240013  |d 19880216  |f 35.00  |g V 2240  |l 324 ÚKP  |t 22