Domácí konzervování ovoce a zeleniny

První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácíchkompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Hostašová, Božena (Autor) 
Další autoři: Němec, Eduard (Autor)
Vlachová, Libuše (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : Avicenum, 1987
Žánr/forma:monografie
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 324 ÚKP V 2240