Domácí konzervování ovoce a zeleniny

První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácíchkompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Hostašová, Božena (Autor) 
Další autoři: Němec, Eduard (Autor)
Vlachová, Libuše (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : Avicenum, 1987
Žánr/forma:monografie
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Popis
Shrnutí:První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácíchkompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub.
Popis jednotky:Il. tit. list
Obálka a vazba: Daniela Havlíčková
40000 výt.
Rejstřík technologických postupů
Fyzický popis:273, [1] s. 16 s. barev. fot. příl. : tb. ; 8°
Vydání:Vyd. 1.