Domácí konzervování ovoce a zeleniny
První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácíchkompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | čeština |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1987
|
Žánr/forma: | monografie |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácíchkompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub. |
---|---|
Popis jednotky: | Il. tit. list Obálka a vazba: Daniela Havlíčková 40000 výt. Rejstřík technologických postupů |
Fyzický popis: | 273, [1] s. 16 s. barev. fot. příl. : tb. ; 8° |
Vydání: | Vyd. 1. |