Využití matematických modelů pro difusi NaCl a dalších složek během solení a zrání sýrů

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Štětina, Jiří, 1961- (Autor práce) 
Korporace: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze  
Médium: Rukopis
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : 1993
Žánr/forma:disertace
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 00875ntm a22002414a 4500
001 000910373
003 CZ PrICT
005 20200409084233.0
008 001114s1993 xr f m |||| 0 czeo
040 |a ABD025  |b cze 
100 1 |a Štětina, Jiří,  |d 1961-  |7 uzp2006333613  |4 dis 
245 1 0 |a Využití matematických modelů pro difusi NaCl a dalších složek během solení a zrání sýrů  |h [rukopis] /  |c Jiří Štětina 
260 |a Praha :  |c 1993 
300 |a 183 s. 
504 |a Bibliografie: s. 167-172 
502 |a Disertace--Vysoká škola chemicko-technologická v Praze 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
650 0 7 |a biochemie  |x ch  |7 psh6185  |2 psh 
653 0 |a potravinářství 
653 0 |a sýry 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze  |7 kn20010710384 
910 |a ABD025 
996 |a 967  |b 3198016834  |c 94000473  |d 19940317  |g V D 2415  |l Sklad  |t 11