Metody optického a termálního dálkového průzkumu Země pro hodnocení půdní prostorové variability v precizním zemědělství : N-met certifikovaná metodika

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Duffková, Renata (Author) 
Other Authors: Fučík, Petr, 1975- (Author) 
Zajíček, Antonín (Author) 
Marval, Štěpán (Author) 
Haberle, Jan, 1953- (Author) 
Raimanová, Ivana, 1976- (Author) 
Svoboda, Pavel, 1985- (Author) 
Brom, Jakub, 1979- (Author) 
Nedbal, Václav (Author) 
Lukas, Vojtěch (Author) 
Neudert, Lubomír, 1971- (Author) 
Vaněček, Miloslav (Author) 
Corporate Author: Technologická agentura České republiky (Other) 
Format: Book
Language:Czech
Published: [Praha] : VÚMOP, v.v.i. : VÚRV, v.v.i., 2021
Series:N-met Certifikovaná metodika
Metodika pro praxi
Genre/form:certifikované metodiky
certified methodology
ISBN:978-80-88323-40-2
978-80-7427-351-3
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 5th floor, shelf 5C/396 S494 .5 .R4 D84 2021 A 57742