Metody optického a termálního dálkového průzkumu Země pro hodnocení půdní prostorové variability v precizním zemědělství : N-met certifikovaná metodika

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Duffková, Renata (Author) 
Other Authors: Fučík, Petr, 1975- (Author) 
Zajíček, Antonín (Author) 
Marval, Štěpán (Author) 
Haberle, Jan, 1953- (Author) 
Raimanová, Ivana, 1976- (Author) 
Svoboda, Pavel, 1985- (Author) 
Brom, Jakub, 1979- (Author) 
Nedbal, Václav (Author) 
Lukas, Vojtěch (Author) 
Neudert, Lubomír, 1971- (Author) 
Vaněček, Miloslav (Author) 
Corporate Author: Technologická agentura České republiky (Other) 
Format: Book
Language:Czech
Published: [Praha] : VÚMOP, v.v.i. : VÚRV, v.v.i., 2021
Series:N-met Certifikovaná metodika
Metodika pro praxi
Genre/form:certifikované metodiky
certified methodology
ISBN:978-80-88323-40-2
978-80-7427-351-3
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Similar Items