Přehlížené drobné zapomenuté industriální stopy v krajině a sídlech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fragner, Benjamin, 1945- (Author, Editor) 
Other Authors: Vonka, Martin, 1978- (Author) 
Hofman, Michal, 1981- (Author) 
Kaňka, Miroslav, 1965- (Author) 
Zikmund, Jan, 1981- (Author) 
Kučerová, Zuzana, 1989- (Author) 
Kubjátová, Eva, 1988- (Author) 
Mácha, Viktor, 1984- (Author) 
Cestrová, Edita (Author) 
Přibil, Martin, 1975- (Author) 
Rous, Ivan, 1978- (Author) 
Kořínek, Robert, 1943- (Author) 
Urbánek, Radim, 1967- (Author) 
Jákl, Pavel, 1950-2018 (Author) 
Starec, Milan, 1975- (Author) 
Zlámaný, Michal (Author) 
Šimoník, Zdeněk, 1986- (Author) 
Sodomková, Šárka, 1971- (Author) 
Chmelenský, Jiří, 1988- (Author) 
Beran, Lukáš, 1978- (Author) 
Jakubec, Pavel, 1978- (Author) 
Potůček, Jakub, 1975- (Author) 
Vorlík, Petr, 1973- (Author) 
Zídek, Svatopluk, 1943-2023 (Author) 
Červinka, Jan, 1978- (Author) 
Cassling, Robin, 1967- (Translator) 
Format: Book
Language:Czech
English
Published: V Praze : ČVUT a platforma Industriální stopy ve spolupráci s Výzkumným centrem průmyslového dědictví FA ČVUT, Kolegiem pro technické památky ČKAIT a ČSSI a Českým národním komitétem ICOMOS, 2017
Genre/form:kolektivní monografie
fotografické publikace
collective monographs
photographical works
ISBN:978-80-01-06327-9
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image

Similar Items