Přehlížené drobné zapomenuté industriální stopy v krajině a sídlech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fragner, Benjamin, 1945- (Author, Editor) 
Other Authors: Vonka, Martin, 1978- (Author) 
Hofman, Michal, 1981- (Author) 
Kaňka, Miroslav, 1965- (Author) 
Zikmund, Jan, 1981- (Author) 
Kučerová, Zuzana, 1989- (Author) 
Kubjátová, Eva, 1988- (Author) 
Mácha, Viktor, 1984- (Author) 
Cestrová, Edita (Author) 
Přibil, Martin, 1975- (Author) 
Rous, Ivan, 1978- (Author) 
Kořínek, Robert, 1943- (Author) 
Urbánek, Radim, 1967- (Author) 
Jákl, Pavel, 1950-2018 (Author) 
Starec, Milan, 1975- (Author) 
Zlámaný, Michal (Author) 
Šimoník, Zdeněk, 1986- (Author) 
Sodomková, Šárka, 1971- (Author) 
Chmelenský, Jiří, 1988- (Author) 
Beran, Lukáš, 1978- (Author) 
Jakubec, Pavel, 1978- (Author) 
Potůček, Jakub, 1975- (Author) 
Vorlík, Petr, 1973- (Author) 
Zídek, Svatopluk, 1943-2023 (Author) 
Červinka, Jan, 1978- (Author) 
Cassling, Robin, 1967- (Translator) 
Format: Book
Language:Czech
English
Published: V Praze : ČVUT a platforma Industriální stopy ve spolupráci s Výzkumným centrem průmyslového dědictví FA ČVUT, Kolegiem pro technické památky ČKAIT a ČSSI a Českým národním komitétem ICOMOS, 2017
Genre/form:kolektivní monografie
fotografické publikace
collective monographs
photographical works
ISBN:978-80-01-06327-9
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/161 NA6403 .C94 F73 2017 A 57172