Industriální architektura: tvůrci a plány = Industrial architecture: designers and plans

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bollerey, Franziska, 1944- (Author) 
Other Authors: Föhl, Carl Axel, 1947- (Author) 
Hanak, Michael, 1968- (Author) 
Kristan, Markus, 1954- (Author) 
Strakoš, Martin, 1972- (Author) 
Renz, Kerstin, 1969- (Author) 
Vybíral, Jindřich, 1960- (Author) 
Zikmund, Jan, 1981- (Author) 
Cassling, Robin, 1967- (Translator) 
Mařík, Tomáš, 1974- (Translator) 
Tharp, Martin, 1970- (Translator) 
Beran, Lukáš, 1978- (Editor) 
Corporate Author: Národní technická knihovna (Praha, Česko). Galerie (Organizer) 
Format: Book
Language:Czech
English
Published: V Praze : České vysoké učení technické, Výzkumné centrum průmyslového dědictví Fakulty architektury, 2021
Genre/form:kolektivní monografie
katalogy výstav
collective monographs
exhibition catalogs
ISBN:978-80-01-06890-8
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/161 NA6403 .C46 B65 2021 A 57607