Průvodce pražskou archeologií : památky známé, neznámé i skryté

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Boháčová, Ivana, 1954- (Author, Editor) 
Other Authors: Cymbalak, Tomasz, 1977- (Author) 
Čiháková, Jarmila (Author) 
Dragoun, Zdeněk, 1946- (Author) 
Hasil, Jan (Author) 
Havrda, Jan, 1969- (Author) 
Juřina, Petr, 1967- (Author) 
Kašpar, Vojtěch, 1969- (Author) 
Laval, Filip (Author) 
Mašterová, Katarína, 1983- (Author) 
Podliska, Jaroslav, 1970- (Author, Editor) 
Staňková, Veronika, 1982- (Author) 
Starec, Petr (Author) 
Šmolíková, Miroslava, 1958- (Author) 
Tryml, Michal, 1946- (Author) 
Vyšohlíd, Martin, 1973- (Author) 
Žďárská, Anna, 1983- (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Archeologický ústav Akademie věd České republiky, Praha, v.v.i. : Národní památkový ústav, 2018
Genre/form:průvodce
guidebooks
ISBN:978-80-7581-008-3
978-80-7480-107-5
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 6th floor, shelf 6A/027 DB2621 .B64 2018 A 55924