Základy výroby kvasného octa : první část poznatků při řešení problémů Výzk. plánu Výživa ...
Prakt. a theoret. zhodnocení dneš. stavu a výsled. 1. části průzkumu, pokud jde o problémy teplot, kondensaci, zachyc. výparů, živiny a j. Obrací se přímo k octáři a vysvětluje základ. vztahy a theor. předpoklady.ZabývásepracemiI. na ocetnicích Schüzenbachových, II. na velkoocetnicích a III. kondens...
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
Tisk. podn.-Prům. služba Ústř. svazu čs. prům.,
1949
|
Series: | Knihovna průmyslu výživy
|
Genre/form: | monografie |
ISBN: | (Váz.) |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Status | Sublibrary | Description | Location | LCC Call number | Old Call number |
---|---|---|---|---|---|
For ICT only, not for loan | UCT departments | 319 ÚB | V 2704 |