Základy výroby kvasného octa : první část poznatků při řešení problémů Výzk. plánu Výživa ...

Prakt. a theoret. zhodnocení dneš. stavu a výsled. 1. části průzkumu, pokud jde o problémy teplot, kondensaci, zachyc. výparů, živiny a j. Obrací se přímo k octáři a vysvětluje základ. vztahy a theor. předpoklady.ZabývásepracemiI. na ocetnicích Schüzenbachových, II. na velkoocetnicích a III. kondens...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: C (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : Tisk. podn.-Prům. služba Ústř. svazu čs. prům., 1949
Edice:Knihovna průmyslu výživy
Žánr/forma:monografie
ISBN:(Váz.)
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 319 ÚB V 2704