Základy výroby kvasného octa : první část poznatků při řešení problémů Výzk. plánu Výživa ...

Prakt. a theoret. zhodnocení dneš. stavu a výsled. 1. části průzkumu, pokud jde o problémy teplot, kondensaci, zachyc. výparů, živiny a j. Obrací se přímo k octáři a vysvětluje základ. vztahy a theor. předpoklady.ZabývásepracemiI. na ocetnicích Schüzenbachových, II. na velkoocetnicích a III. kondens...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: C (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Tisk. podn.-Prům. služba Ústř. svazu čs. prům., 1949
Series:Knihovna průmyslu výživy
Genre/form:monografie
ISBN:(Váz.)
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
For ICT only, not for loan UCT departments 319 ÚB V 2704