Základy výroby kvasného octa : první část poznatků při řešení problémů Výzk. plánu Výživa ...

Prakt. a theoret. zhodnocení dneš. stavu a výsled. 1. části průzkumu, pokud jde o problémy teplot, kondensaci, zachyc. výparů, živiny a j. Obrací se přímo k octáři a vysvětluje základ. vztahy a theor. předpoklady.ZabývásepracemiI. na ocetnicích Schüzenbachových, II. na velkoocetnicích a III. kondens...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: C (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : Tisk. podn.-Prům. služba Ústř. svazu čs. prům., 1949
Edice:Knihovna průmyslu výživy
Žánr/forma:monografie
ISBN:(Váz.)
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 01424cam a22003134a 4500
001 000923173
003 CZ PrICT
005 20200414130958.0
007 ta
008 980909s1949 xr cze d
015 |a cnb000674962 
020 |a (Váz.) 
035 |a (OCoLC)85432852 
040 |a ABA001  |b cze  |c CBA001  |d ABA001  |d ABD025 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
100 1 |a C  |4 aut 
245 1 0 |a Základy výroby kvasného octa :  |b první část poznatků při řešení problémů Výzk. plánu Výživa ... /  |c ing. Jaromír Nosek 
260 |a Praha :  |b Tisk. podn.-Prům. služba Ústř. svazu čs. prům.,  |c 1949  |f (Josef Kobosil) 
300 |a 100, [8] s. ;  |c 8° 
490 1 |a Knihovna průmyslu výživy ;  |v Sv. 12 
500 |a Souhrn. angl. a rus. 
500 |a Ilustrováno 
500 |a Rejstřík 
520 |a Prakt. a theoret. zhodnocení dneš. stavu a výsled. 1. části průzkumu, pokud jde o problémy teplot, kondensaci, zachyc. výparů, živiny a j. Obrací se přímo k octáři a vysvětluje základ. vztahy a theor. předpoklady.ZabývásepracemiI. na ocetnicích Schüzenbachových, II. na velkoocetnicích a III. kondensací. 
653 0 |a kvasný průmysl 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
830 0 |a Knihovna průmyslu výživy 
910 |a ABD025 
996 |a VSCHT  |b 3198049943  |c 59190019  |d 19590417  |f 18.00  |g V 2704  |l 319 ÚB  |t 22