Základy výroby kvasného octa : první část poznatků při řešení problémů Výzk. plánu Výživa ...
Prakt. a theoret. zhodnocení dneš. stavu a výsled. 1. části průzkumu, pokud jde o problémy teplot, kondensaci, zachyc. výparů, živiny a j. Obrací se přímo k octáři a vysvětluje základ. vztahy a theor. předpoklady.ZabývásepracemiI. na ocetnicích Schüzenbachových, II. na velkoocetnicích a III. kondens...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | čeština |
Vydáno: |
Praha :
Tisk. podn.-Prům. služba Ústř. svazu čs. prům.,
1949
|
Edice: | Knihovna průmyslu výživy
|
Žánr/forma: | monografie |
ISBN: | (Váz.) |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01424cam a22003134a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000923173 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20200414130958.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 980909s1949 xr cze d | ||
015 | |a cnb000674962 | ||
020 | |a (Váz.) | ||
035 | |a (OCoLC)85432852 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |c CBA001 |d ABA001 |d ABD025 | ||
072 | 7 | |a 663 |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |2 Konspekt |9 19 | |
100 | 1 | |a C |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Základy výroby kvasného octa : |b první část poznatků při řešení problémů Výzk. plánu Výživa ... / |c ing. Jaromír Nosek |
260 | |a Praha : |b Tisk. podn.-Prům. služba Ústř. svazu čs. prům., |c 1949 |f (Josef Kobosil) | ||
300 | |a 100, [8] s. ; |c 8° | ||
490 | 1 | |a Knihovna průmyslu výživy ; |v Sv. 12 | |
500 | |a Souhrn. angl. a rus. | ||
500 | |a Ilustrováno | ||
500 | |a Rejstřík | ||
520 | |a Prakt. a theoret. zhodnocení dneš. stavu a výsled. 1. části průzkumu, pokud jde o problémy teplot, kondensaci, zachyc. výparů, živiny a j. Obrací se přímo k octáři a vysvětluje základ. vztahy a theor. předpoklady.ZabývásepracemiI. na ocetnicích Schüzenbachových, II. na velkoocetnicích a III. kondensací. | ||
653 | 0 | |a kvasný průmysl | |
655 | 7 | |a monografie |7 fd132842 |2 czenas | |
830 | 0 | |a Knihovna průmyslu výživy | |
910 | |a ABD025 | ||
996 | |a VSCHT |b 3198049943 |c 59190019 |d 19590417 |f 18.00 |g V 2704 |l 319 ÚB |t 22 |