Introduction to nutrition and metabolism

"Introduction to Nutrition and Metabolism equips readers with an understanding of the scientific basis of what we call a healthy diet. Now in its sixth edition, this highly recognized textbook provides clear explanations of how nutrients are metabolized and explains the principles of biochemist...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Bender, David A., 1946- (Autor) 
Další autoři: Cunningham, Shauna M. C. (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton ; London ; New York : CRC Press, Taylor & Francis Group, 2021
Žánr/forma:učebnice vysokých škol
ISBN:9780367688158
9780367190811
9781003139157
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 02312nam a2200421 i 4500
001 001875672
003 CZ PrSTK
005 20211119112152.0
008 200817s2021 xxua f 001 0 eng d
020 |a 9780367688158  |q (vázáno) 
020 |a 9780367190811  |q (brožováno) 
020 |z 9781003139157  |q (elektronická kniha) 
040 |a DNLM/DLC  |b cze  |c DLC  |d DLC  |d ABA013  |e rda 
044 |a xxu  |a xxk 
050 4 |a QP171  |b .B46 2021 
072 7 |a 612  |x Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie  |2 Konspekt  |9 14 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 612.39  |2 MRF 
080 |a 612.015.3  |2 MRF 
080 |a 612.3  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Bender, David A.,  |d 1946-  |7 uk2009539267  |4 aut 
245 1 0 |a Introduction to nutrition and metabolism /  |c David A Bender, Shauna M.C. Cunningham 
250 |a 6th edition 
264 1 |a Boca Raton ;  |a London ;  |a New York :  |b CRC Press, Taylor & Francis Group,  |c 2021 
300 |a xxiii, 428 stran :  |b ilustrace (převážně barevné) ;  |c 26 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Obsahuje rejstřík 
520 |a "Introduction to Nutrition and Metabolism equips readers with an understanding of the scientific basis of what we call a healthy diet. Now in its sixth edition, this highly recognized textbook provides clear explanations of how nutrients are metabolized and explains the principles of biochemistry needed for comprehending the science of nutrition. This full-color textbook explores the need for food and the uses to which food is put in the body, as well as the interactions between health and diet. Outlining the scientific basis behind nutritional requirements and recommendations, this new edition has been extensively revised to reflect current knowledge."--Nakladatelská anotace 
650 0 7 |a výživa lidí  |x pp  |7 psh8709  |2 psh 
650 0 7 |a metabolismus  |x ch  |7 psh6188  |2 psh 
650 0 7 |a trávení  |7 ph135087  |2 czenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
700 1 |a Cunningham, Shauna M. C.  |7 ntk20211132409  |4 aut 
910 |a ABA013  |b A 57057 
996 |a STK  |b 2660524634  |c 1081/2021  |d 20211109  |f 1584.00  |g A 57057  |v QP171 .B46 2021  |l 5.NP, regál 5C/348  |t 03  |0 K