Yeast : the practical guide to beer fermentation

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is a resource for brewers of all experience levels. The authors adeptly cover yeast selection, storage and handling of yeast cultures, how to culture yeast and the art of rinsing/washing yeast cultures. Sections on how to set up a yeast lab, the basics...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: White, Chris, 1968- (Autor) 
Další autoři: Zainasheff, Jamil, 1961- (Autor) 
Korporace: ProQuest Ebook Central (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boulder : Brewers Publications, 2010
Edice:Brewing elements
Žánr/forma:příručky
elektronické knihy
ISBN:978-1-938469-06-0
978-0-937381-96-0
9780937381960
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura