Sledování čerstvosti masa na základě metabolomických profilů a jiných markerů : disertační práce
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Korporace: | |
Médium: | Rukopis |
Jazyk: | čeština |
Vydáno: |
2019
|
Žánr/forma: | disertace |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01903ntm a2200457 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001872615 | ||
003 | CZ PrSTK | ||
005 | 20200430211207.0 | ||
008 | 200304s2019 xr a f m 000 0 cze d | ||
040 | |a ABD025 |b cze |d ABA013 |e rda | ||
041 | 0 | |a cze |b cze |b eng | |
072 | 7 | |a 663 |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5 |2 MRF | ||
080 | |a 543.6:663/664 |2 MRF | ||
080 | |a 57.017.7:576 |2 MRF | ||
080 | |a 577.121:576 |2 MRF | ||
080 | |a 543.51 |2 MRF | ||
080 | |a (043.3) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Škorpilová, Tereza |4 dis | |
245 | 1 | 0 | |a Sledování čerstvosti masa na základě metabolomických profilů a jiných markerů : |b disertační práce / |c Tereza Škorpilová ; školitel Aleš Rajchl |
246 | 1 | 5 | |a Monitoring of meat freshness based on the metabolomic profiles and other markers |
264 | 0 | |c 2019 | |
300 | |a 127 stran : |b ilustrace (převážně barevné) | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Seznam zkratek | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
546 | |a České a anglické resumé | ||
502 | |a Disertační práce (Ph.D.)--Vysoká škola chemicko-technologická, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav konzervace potravin, Praha, 2019 | ||
650 | 0 | 7 | |a potravinářské technologie |x pp |7 psh8767 |2 psh |
650 | 0 | 7 | |a maso |x pp |7 psh8630 |2 psh |
650 | 0 | 7 | |a analýza potravin |x ch |7 psh14116 |2 psh |
650 | 0 | 7 | |a metabolomika |7 ph874614 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a hmotnostní spektrometrie |x ch |7 psh5705 |2 psh |
655 | 7 | |a disertace |7 fd132024 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Rajchl, Aleš, |d 1980- |7 xx0170622 |4 ths | |
710 | 2 | |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. |b Ústav konzervace potravin |7 ntk2018987212 | |
910 | |a ABD025 |b V D 4396 | ||
996 | |a 967 |b 3198153436 |c 200244 |d 20200304 |g V D 4396 |l Sklad |t 11 |