Sledování čerstvosti masa na základě metabolomických profilů a jiných markerů : disertační práce

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Škorpilová, Tereza (Autor práce)
Další autoři: Rajchl, Aleš, 1980- (Vedoucí práce) 
Korporace: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin  
Médium: Rukopis
Jazyk:čeština
Vydáno: 2019
Žánr/forma:disertace
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 01903ntm a2200457 i 4500
001 001872615
003 CZ PrSTK
005 20200430211207.0
008 200304s2019 xr a f m 000 0 cze d
040 |a ABD025  |b cze  |d ABA013  |e rda 
041 0 |a cze  |b cze  |b eng 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 637.5  |2 MRF 
080 |a 543.6:663/664  |2 MRF 
080 |a 57.017.7:576  |2 MRF 
080 |a 577.121:576  |2 MRF 
080 |a 543.51  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
100 1 |a Škorpilová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování čerstvosti masa na základě metabolomických profilů a jiných markerů :  |b disertační práce /  |c Tereza Škorpilová ; školitel Aleš Rajchl 
246 1 5 |a Monitoring of meat freshness based on the metabolomic profiles and other markers 
264 0 |c 2019 
300 |a 127 stran :  |b ilustrace (převážně barevné) 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Seznam zkratek 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a České a anglické resumé 
502 |a Disertační práce (Ph.D.)--Vysoká škola chemicko-technologická, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav konzervace potravin, Praha, 2019 
650 0 7 |a potravinářské technologie  |x pp  |7 psh8767  |2 psh 
650 0 7 |a maso  |x pp  |7 psh8630  |2 psh 
650 0 7 |a analýza potravin  |x ch  |7 psh14116  |2 psh 
650 0 7 |a metabolomika  |7 ph874614  |2 czenas 
650 0 7 |a hmotnostní spektrometrie  |x ch  |7 psh5705  |2 psh 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
700 1 |a Rajchl, Aleš,  |d 1980-  |7 xx0170622  |4 ths 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.  |b Ústav konzervace potravin  |7 ntk2018987212 
910 |a ABD025  |b V D 4396 
996 |a 967  |b 3198153436  |c 200244  |d 20200304  |g V D 4396  |l Sklad  |t 11