Breving microbiology - bacteria of the genera Bacillus, Brevibacillus and Paenibacillus and cultivation methods for their detection - part 2 = Miktobiologie pivovarské výroby - bakterie rodů Bacillus, Brevibacillus a Paenibacillus a kultivační metody pro jejich detekci

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Brožová, Martina (Autor)
Další autoři: Kubizniaková, Petra (Autor)
Matoulková, Dagmar, 1980- (Autor) 
Médium: Článek
Zdrojový dokument: Kvasný průmysl , Roč. 64, č. 5 (2018), s. 233-241
Jazyk:angličtina
čeština
Žánr/forma:články
ISSN:0023-5830
Témata:
On-line přístup:Resumé
Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Resumé
Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura