Mikrobiologie pivovarské výroby - Bakterie mléčného kvašení a kultivační metody jejich detekce - III. část = Brewing microbiology - lactic acid bacteria and cultivation methods of their detection - part III

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kubizniaková, Petra (Autor)
Další autoři: Vontrobová, Eva (Autor)
Vrzal, Tomáš (Autor)
Matoulková, Dagmar, 1980- (Autor) 
Médium: Článek
Zdrojový dokument: Kvasný průmysl , Roč. 63, č. 6 (2017), s. 307-313
Jazyk:čeština
angličtina
Žánr/forma:články
ISSN:0023-5830
Témata:
On-line přístup:Resumé
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Resumé
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura