Food microbiology laboratory for the food science student : a practical approach

"This book is designed to give students an understanding of the role of microorganisms in food processing and preservation; the relation of microorganisms to food spoilage, foodborne illness, and intoxication; general food processing and quality control; the role of microorganisms in health pro...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Shen, Cangliang (Autor) 
Další autoři: Zhang, Yifan (Autor) 
Korporace: SpringerLink (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Cham, Switzerland : Springer, 2017
Žánr/forma:elektronické knihy
učebnice vysokých škol
ISBN:978-3-319-58371-6
978-3-319-58370-9
9783319583709
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura