An introduction to polysaccharide biotechnology

Polysaccharides and related high molecular weight glycans are hugely diverse with wide application in Biotechnology and great opportunities for further exploitation. An Introduction to Polysaccharide Biotechnology a second edition of the popular original text by Tombs and Harding introduces students...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Harding, S. E. (Stephen E.), 1955- (Autor) 
Další autoři: Tombs, Michael P. (Autor)
Adams, Gary G. (Autor) 
Paulsen, Berit Smestad, 1944- (Autor) 
Inngjerdingen, Kari Tvete (Autor) 
Barsett, Hilde (Autor)
Korporace: Taylor & Francis eBooks (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton ; London ; New York : CRC Press, Taylor & Francis Group, 2017
Žánr/forma:kolektivní monografie
elektronické knihy
ISBN:9781315372730
9781482246971
9780815387152
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura