Food supply chain management : economic, social and environmental perspectives

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Pullman, Madeleine, 1957- (Autor) 
Další autoři: Wu, Zhaohui, 1968- (Autor) 
Korporace: Taylor & Francis eBooks (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: New York ; London : Routledge, Taylor & Francis Group, 2012
Žánr/forma:elektronické knihy
monografie
ISBN:978-0-203-80604-3
978-0-415-88588-1
978-0-415-88589-8
9780415885881
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Obsah:
  • 1. Introduction to food supply chain management
  • 2. Food safety
  • 3. Animal protein supply chains
  • 4. Commodity crop supply chains
  • 5. Fruit and vegetable supply chains
  • 6. Food regulations and verification mechanisms
  • 7. Food service
  • 8. Food manufacturing and logistics
  • 9. Food retailing
  • 10. Food aid and hunger relief
  • 11. The future of food supply chain management