Food supply chain management : economic, social and environmental perspectives
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Korporace: | |
Médium: | E-kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
New York ; London :
Routledge, Taylor & Francis Group,
2012
|
Žánr/forma: | elektronické knihy monografie |
ISBN: | 978-0-203-80604-3 978-0-415-88588-1 978-0-415-88589-8 9780415885881 |
Témata: | |
On-line přístup: | Plný text |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Obsah:
- 1. Introduction to food supply chain management
- 2. Food safety
- 3. Animal protein supply chains
- 4. Commodity crop supply chains
- 5. Fruit and vegetable supply chains
- 6. Food regulations and verification mechanisms
- 7. Food service
- 8. Food manufacturing and logistics
- 9. Food retailing
- 10. Food aid and hunger relief
- 11. The future of food supply chain management