Mikrobiologie pivovarské výroby - Bakterie mléčného kvašení a kultivační metody jejich detekce = Brewing microbiology - Lactic acid bacteria and cultivation methods of detection - part II. 2. Část /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kubizniaková, Petra (Autor)
Další autoři: Matoulková, Dagmar, 1980- (Autor) 
Médium: Článek
Zdrojový dokument: Kvasný průmysl , Roč. 62, č. 11-12 (2016), s. 335-345
Jazyk:čeština
angličtina
Žánr/forma:články
ISSN:0023-5830
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Sklad, k vypůjčení
Fond NTK Roč.62:č.6-12(2016) Sklad TP500 .K833 v.62 no.6-12 R 10489/62