Technology of functional cereal products

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Hamaker, Bruce R. (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton : Cambridge : CRC ; Woodhead, 2008
Edice:Woodhead publishing in food science, technology and nutrition
Žánr/forma:monografie
ISBN:9781420066739 (U.S.)
9781845691776 (U.K.)
9781845693886 (e-book)
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 01156cam a22003134a 4500
001 000941351
003 CZ PrICT
005 20110504080155.0
007 ta
008 110426s2008 xxu f |001 0 eng d
020 |a 9781420066739 (U.S.) 
020 |a 9781845691776 (U.K.) 
020 |a 9781845693886 (e-book) 
035 |a (OCoLC)156812694 
040 |a BTCTA  |b cze  |c BTCTA  |d BAKER  |d YDXCP  |d Uk  |d ABD025 
245 0 0 |a Technology of functional cereal products /  |c edited by Bruce R. Hamaker 
260 |a Boca Raton :  |b CRC ;  |a Cambridge :  |b Woodhead,  |c 2008 
300 |a xx, 548 s. :  |b il. ;  |c 24 cm 
490 1 |a Woodhead publishing in food science, technology and nutrition 
500 |a CRC order no. : WP6673. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
653 0 |a funkční potraviny 
653 0 |a obohacené cereálie 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
650 0 7 |a cereální výrobky  |x pp  |7 psh8666  |2 psh 
700 1 |a Hamaker, Bruce R.  |4 edt 
830 0 |a Woodhead publishing in food science, technology and nutrition 
910 |a ABD025 
996 |a VSCHT  |b 3198069344  |c 11000374  |d 20110504  |f 3778.13  |g 21:374/11  |l 321 ÚSC  |s Sluková, Marcela  |t 24