Technology of functional cereal products
Uloženo v:
Další autoři: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Boca Raton : Cambridge :
CRC ; Woodhead,
2008
|
Edice: | Woodhead publishing in food science, technology and nutrition
|
Žánr/forma: | monografie |
ISBN: | 9781420066739 (U.S.) 9781845691776 (U.K.) 9781845693886 (e-book) |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01156cam a22003134a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000941351 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20110504080155.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 110426s2008 xxu f |001 0 eng d | ||
020 | |a 9781420066739 (U.S.) | ||
020 | |a 9781845691776 (U.K.) | ||
020 | |a 9781845693886 (e-book) | ||
035 | |a (OCoLC)156812694 | ||
040 | |a BTCTA |b cze |c BTCTA |d BAKER |d YDXCP |d Uk |d ABD025 | ||
245 | 0 | 0 | |a Technology of functional cereal products / |c edited by Bruce R. Hamaker |
260 | |a Boca Raton : |b CRC ; |a Cambridge : |b Woodhead, |c 2008 | ||
300 | |a xx, 548 s. : |b il. ; |c 24 cm | ||
490 | 1 | |a Woodhead publishing in food science, technology and nutrition | |
500 | |a CRC order no. : WP6673. | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii a rejstřík | ||
653 | 0 | |a funkční potraviny | |
653 | 0 | |a obohacené cereálie | |
655 | 7 | |a monografie |7 fd132842 |2 czenas | |
650 | 0 | 7 | |a cereální výrobky |x pp |7 psh8666 |2 psh |
700 | 1 | |a Hamaker, Bruce R. |4 edt | |
830 | 0 | |a Woodhead publishing in food science, technology and nutrition | |
910 | |a ABD025 | ||
996 | |a VSCHT |b 3198069344 |c 11000374 |d 20110504 |f 3778.13 |g 21:374/11 |l 321 ÚSC |s Sluková, Marcela |t 24 |