Food processing technology : principles and practice

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Fellows, Peter, 1953- (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton : Cambridge : CRC ; Woodhead Publ., 2009
Edice:Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition
Žánr/forma:příručky
ISBN:978-1-84569-216-2
978-1-4398-0821-4
1-84569-216-0
1-4398-0821-X
978-1-84569-634-4
1-84569-634-4
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Jiná forma: Elektronická verze
Obálka
LEADER 01850cam a22004094a 4500
001 000940019
003 CZ PrICT
005 20200318091726.0
007 ta
008 090727s2009 xxka f b |001 0 eng d
020 |a 978-1-84569-216-2  |q (brožováno :  |q Woodhouse Publishing)  |z 1-84569-216-0 
020 |a 978-1-4398-0821-4  |q (brožováno :  |q CRC Press)  |z 1-4398-0821-X 
020 |z 978-1-84569-634-4  |q (elektronická kniha :  |q Woodhouse Publishing)  |z 1-84569-634-4 
035 |a (OCoLC)427804162 
040 |a SISPL  |b cze  |c SISPL  |d Uk  |d ABD025 
072 7 |a 66  |x Chemický průmysl. Chemická technologie  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Fellows, Peter,  |d 1953-  |7 xx0015846  |4 aut 
245 1 0 |a Food processing technology :  |b principles and practice /  |c P.J. Fellows 
250 |a 3rd ed. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC ;  |a Cambridge :  |b Woodhead Publ.,  |c c2009 
300 |a xv, 913 s. :  |b il. ;  |c 25 cm 
490 1 |a Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition 
504 |a Obnsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a potravinářství  |x pp  |7 psh8613  |2 psh 
650 0 7 |a potravinářské technologie  |x pp  |7 psh8767  |2 psh 
650 0 7 |a potravinářské inženýrství  |x ch  |7 psh6387  |2 psh 
650 0 7 |a výroba potravin  |7 ph301374  |2 czenas 
653 0 |a zpracování potravin 
653 0 |a food processing 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
830 0 |a Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition 
910 |a ABD025 
996 |a VSCHT  |b 3198069412  |c 11000436  |d 20110602  |f 1276.89  |l 322 ÚMTK  |s Čurda, Ladislav  |t 24 
996 |a VSCHT  |b 3198070601  |c 10000530  |d 20100601  |f 1025.00  |g 21:530/10  |l 321 ÚSC  |s Henke, Svatopluk  |t 24 
998 |a PAR  |b 001809379  |l STK01  |m Food processing technology : principles and practice /  |n Food processing technology : principles and practice /