Food processing technology : principles and practice

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Fellows, Peter, 1953- (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton : Cambridge : CRC ; Woodhead Publ., 2009
Edice:Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition
Žánr/forma:příručky
ISBN:978-1-84569-216-2
978-1-4398-0821-4
1-84569-216-0
1-4398-0821-X
978-1-84569-634-4
1-84569-634-4
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Jiná forma: Elektronická verze
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:530/10
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 322 ÚMTK