Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | čeština |
Vydáno: |
Ostrava :
Key Publishing,
2009
|
Edice: | Monografie (Key Publishing)
|
Žánr/forma: | monografie |
ISBN: | 978-80-7418-051-4 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Sklad, do studovny
Požadavek |
Fond VŠCHT | Sklad | V Ar 40 | ||
Volný výběr, k vypůjčení | Fond VŠCHT | 3.NP, regál 3B/189 | TP370 .K33 2009 c | V Po 527 a | |
Volný výběr, k vypůjčení | Fond VŠCHT | 3.NP, regál 3B/189 | TP370 .K33 2009 a | V Po 527 b | |
Volný výběr, k vypůjčení | Fond VŠCHT | 3.NP, regál 3B/189 | TP370 .K33 2009 b | V Po 527 c | |
Volný výběr, k vypůjčení | Fond VŠCHT | 3.NP, regál 3B/189 | TP370 .K33 2009 d | V Po 527 d | |
Sklad, k vypůjčení
Požadavek |
Fond VŠCHT | Sklad | V Po 527 e | ||
Volný výběr, nepůjčuje se | Fond VŠCHT | 3.NP, regál 3B/189 | TP370 .K33 2009 | V Po 527 | |
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se | VŠCHT ústavy | 322 ÚMTK | |||
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:130/10 | ||
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:127/10 | ||
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:125/10 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:121/10 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:122/10 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:123/10 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:124/10 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:126/10 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:128/10 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:129/10 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 322 ÚMTK |