Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kadlec, Pavel, 1940- (Autor) 
Další autoři: Melzoch, Karel, 1958- (Autor) 
Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Ostrava : Key Publishing, 2009
Edice:Monografie (Key Publishing)
Žánr/forma:monografie
ISBN:978-80-7418-051-4
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Sklad, do studovny
Fond VŠCHT Sklad V Ar 40
Volný výběr, k vypůjčení Fond VŠCHT 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2009 c V Po 527 a
Volný výběr, k vypůjčení Fond VŠCHT 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2009 a V Po 527 b
Volný výběr, k vypůjčení Fond VŠCHT 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2009 b V Po 527 c
Volný výběr, k vypůjčení Fond VŠCHT 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2009 d V Po 527 d
Sklad, k vypůjčení
Fond VŠCHT Sklad V Po 527 e
Volný výběr, nepůjčuje se Fond VŠCHT 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2009 V Po 527
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 322 ÚMTK
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:130/10
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:127/10
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:125/10
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:121/10
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:122/10
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:123/10
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:124/10
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:126/10
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:128/10
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:129/10
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 322 ÚMTK