Food microbiology
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Cambridge :
Royal Soc. of Chemistry,
2008
|
Žánr/forma: | učebnice |
ISBN: | 978-0-85404-284-5 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01250nam a22003134a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000936285 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20130711103221.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 071105s2008 xxk f |||| 0 eng | ||
020 | |a 978-0-85404-284-5 | ||
040 | |a ABD025 |b cze |9 1 | ||
050 | 0 | |a QR115 |b .A33 2008 | |
072 | 7 | |a 579 |x Mikrobiologie |2 Konspekt |9 2 | |
080 | |a 579.67 | ||
100 | 1 | |a Adams, M. R. |7 utb2009529926 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Food microbiology / |c M.R. Adams and Maurice O. Moss |
250 | |a 3rd ed. | ||
260 | |a Cambridge : |b Royal Soc. of Chemistry, |c 2008 | ||
300 | |a xiv, 463 s. | ||
655 | 7 | |a učebnice |7 fd133770 |2 czenas | |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská chemie |x ch |7 psh6130 |2 psh |
700 | 1 | |a Moss, M. O. |4 aut | |
910 | |a ABD025 | ||
996 | |a 967 |b 3198076126 |c 08000259 |d 20080320 |f 1003.41 |g V Po 514 |v QR115 .A33 2008 |l 5.NP, regál 5C/361 |t 01 | ||
996 | |a VSCHT |b 3198060424 |c 07000886 |d 20071107 |f 1369.00 |g V 886/07 |l 320 ÚBM |s Lovecká, Petra |t 24 | ||
996 | |a VSCHT |b 3198071714 |c 10002351 |d 20101203 |f 1056.00 |l 322 ÚMTK |s Horáčková, Šárka |t 24 | ||
996 | |a VSCHT |b 3198075725 |c 07001195 |d 20071206 |f 1369.00 |g V 2456 |l 324 ÚKP |s Rajchl, Aleš |t 24 | ||
996 | |a VSCHT |b 3198076117 |c 08000253 |d 20080318 |f 1003.41 |g V 253/08 |l 320 ÚBM |s Demnerová, Kateřina |t 24 |