Food microbiology
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Cambridge :
Royal Soc. of Chemistry,
2008
|
Žánr/forma: | učebnice |
ISBN: | 978-0-85404-284-5 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Volný výběr, nepůjčuje se | Fond VŠCHT | 5.NP, regál 5C/361 | QR115 .A33 2008 | V Po 514 | |
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 320 ÚBM | V 886/07 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 324 ÚKP | V 2456 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 320 ÚBM | V 253/08 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 322 ÚMTK |