Food microbiology

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Adams, M. R. (Autor) 
Další autoři: Moss, M. O. (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Cambridge : Royal Soc. of Chemistry, 2008
Žánr/forma:učebnice
ISBN:978-0-85404-284-5
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, nepůjčuje se Fond VŠCHT 5.NP, regál 5C/361 QR115 .A33 2008 V Po 514
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 320 ÚBM V 886/07
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 324 ÚKP V 2456
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 320 ÚBM V 253/08
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 322 ÚMTK