Technologie masa II

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Pipek, Petr (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : VŠCHT, 1992
Žánr/forma:vysokoškolská skripta
ISBN:80-7080-143-3
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 00737nam a22002414a 4500
001 000907980
003 CZ PrICT
005 20130412123821.0
008 990427s1992 xr f |||| 0 czeo
020 |a 80-7080-143-3 
040 |a ABD 025  |b cze 
050 4 |a TS1955  |b .P57 1992 
100 1 |a Pipek, Petr  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie masa II /  |c Petr Pipek 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b VŠCHT,  |c 1992 
300 |a přeruš. str. 
653 0 |a chemie potravin 
653 0 |a maso 
655 7 |a vysokoškolská skripta  |7 fd190824  |2 czenas 
910 |a ABD025 
996 |a 967  |b 3198007985  |c 92000426  |d 19920101  |g V Ps 826 b  |v TS1955 .P57 1992 2  |l 3.NP, regál 3C/200  |t 04 
996 |a 967  |b 3198007986  |c 92000424  |d 19920101  |g V Ps 826  |l Sklad  |t 11