Využití ochraného působení mikroorganismů v mlékárenských technologiích

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Plocková, Milada, 1953- (Autor práce) 
Korporace: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie  
Médium: Rukopis
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : 1998
Žánr/forma:habilitační práce
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 01048ntm a22002534a 4500
001 000907267
003 CZ PrICT
005 20200421111009.0
008 980922s1998 xr f m |||| 0 czeo
040 |a ABD025  |b cze 
100 1 |a Plocková, Milada,  |d 1953-  |7 uzp2006368892  |4 dis 
245 1 0 |a Využití ochraného působení mikroorganismů v mlékárenských technologiích /  |c Milada Plocková 
260 |a Praha :  |c 1998 
300 |a 222 s. 
502 |a Habilitace--Vysoká škola chemicko-technologická v Praze 
650 0 7 |a mikrobiologie  |x bi  |7 psh826  |2 psh 
650 0 7 |a mlékárenský průmysl  |x pp  |7 psh8776  |2 psh 
650 0 7 |a potravinářská mikrobiologie  |x pp  |7 psh8614  |2 psh 
650 0 7 |a mléčné výrobky  |x pp  |7 psh8623  |2 psh 
650 0 7 |a mikrobiální enzymy  |x ch  |7 psh6270  |2 psh 
655 7 |a habilitační práce  |7 fd185153  |2 czenas 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.  |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie  |7 ko20010710384 
910 |a ABD025 
996 |a 967  |b 3198012234  |c 98000706  |d 19980922  |g V D 2602  |l Sklad  |t 11