Využití ochraného působení mikroorganismů v mlékárenských technologiích
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Korporace: | |
Médium: | Rukopis |
Jazyk: | čeština |
Vydáno: |
Praha :
1998
|
Žánr/forma: | habilitační práce |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01048ntm a22002534a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000907267 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20200421111009.0 | ||
008 | 980922s1998 xr f m |||| 0 czeo | ||
040 | |a ABD025 |b cze | ||
100 | 1 | |a Plocková, Milada, |d 1953- |7 uzp2006368892 |4 dis | |
245 | 1 | 0 | |a Využití ochraného působení mikroorganismů v mlékárenských technologiích / |c Milada Plocková |
260 | |a Praha : |c 1998 | ||
300 | |a 222 s. | ||
502 | |a Habilitace--Vysoká škola chemicko-technologická v Praze | ||
650 | 0 | 7 | |a mikrobiologie |x bi |7 psh826 |2 psh |
650 | 0 | 7 | |a mlékárenský průmysl |x pp |7 psh8776 |2 psh |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská mikrobiologie |x pp |7 psh8614 |2 psh |
650 | 0 | 7 | |a mléčné výrobky |x pp |7 psh8623 |2 psh |
650 | 0 | 7 | |a mikrobiální enzymy |x ch |7 psh6270 |2 psh |
655 | 7 | |a habilitační práce |7 fd185153 |2 czenas | |
710 | 2 | |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie |7 ko20010710384 | |
910 | |a ABD025 | ||
996 | |a 967 |b 3198012234 |c 98000706 |d 19980922 |g V D 2602 |l Sklad |t 11 |