Handbook of food analysis. vol.1, Physical characterization and nutrient analysis /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Nollet, Leo M.L. (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: New York : Marcel Dekker, 1996
Edice:Food science and technology
Žánr/forma:monografie
ISBN:0-8247-9682-9
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 00882nam a22002534a 4500
001 000904495
003 CZ PrICT
005 20071003084948.0
007 ta
008 971015s1996 xxu f |001 0 engo
020 |a 0-8247-9682-9 
040 |a ABD025  |b cze  |9 1 
245 0 0 |a Handbook of food analysis.  |n vol.1,  |p Physical characterization and nutrient analysis /  |c edited by Leo M.L. Nollet 
246 3 0 |a Physical characterization and nutrient analysis 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker,  |c 1996 
300 |a 1088 s. 
490 1 |a Food science and technology ;  |v v.77 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
653 0 |a potraviny - analýza 
653 0 |a potraviny - kontaminace 
700 1 |a Nollet, Leo M.L.  |4 edt 
830 0 |a Food science and technology 
910 |a ABD025 
996 |a VSCHT  |b 3198000843  |c 97000628  |d 19971014  |f 129.00 GBP  |g 21:628/97  |l 321 ÚSC  |s Smrčková, Petra  |t 24