Vliv původu ječmene a technologie sladování na obsah ferulové kyseliny v ječmeni a sladu = The influence of barley origin and malting technology on ferulic acid content in barley and malt

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Mikyška, Alexandr (Autor) 
Prokeš, Josef, 1948-2011 (Autor) 
Běláková, Sylvie (Autor)
Škach, Josef, 1948- (Autor) 
Hašková, Danuša (Autor) 
Médium: Článek
Zdrojový dokument: Kvasný průmysl , Roč. 56, č. 3 (2010), s. 145-151
Jazyk:čeština
angličtina
Žánr/forma:články
ISSN:0023-5830
Témata:
On-line přístup:Plný text
Resumé
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Resumé
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Sklad, k vypůjčení
Fond NTK Roč. 56 (2010) 1+CD-ROM, 2-3+CD-ROM, 4-5 Sklad TP500 .K833 v.56 no.1-5 R 10489/49