Die Gährungschemie wissenschaftlich begründet und in ihre Anwendung auf die Bierbrauerei, Branntweinbrennerei, Hefenerzeugung, Weinbereitung und Essigfabrikation. Zweiter Band. I. Theil, Die Branntweinbrennerei und die Hefenerzeugung. II. Theil

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Balling, Karel Napoleon, 1805-1868 (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:němčina
Vydáno: Prag : Freidrich Tempsky, 1854
Žánr/forma:příručky
Témata:
On-line přístup:Digitalizovaný dokument
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Popis
Popis jednotky:Tištěno novogotickým písmem
Fyzický popis:xvi, 527 stran, 5 složených listů obrazové přílohy : vzorce ; 22 cm
Vydání:Zweite vermehrte und verbesserte Auflage mit vielen Tabellen und Kupfertafeln