Die Gährungschemie wissenschaftlich begründet und in ihre Anwendung auf die Bierbrauerei, Branntweinbrennerei, Hefenerzeugung, Weinbereitung und Essigfabrikation. Zweiter Band. I. Theil, Die Branntweinbrennerei und die Hefenerzeugung. II. Theil
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | němčina |
Vydáno: |
Prag :
Freidrich Tempsky,
1854
|
Žánr/forma: | příručky |
Témata: | |
On-line přístup: | Digitalizovaný dokument |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Internet
Digitalizovaný dokumentStav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Vzácný tisk - do badatelny
Požadavek |
Historický fond | 2. Bd., 1. Th. (1854) | Trezor HF | C 850 |