Microbial enzyme technology in food applications

"This book discusses the uses of enzymes in conventional and non-conventional food and beverage processing as well as in dairy processing, brewing, bakery and wine making. Apart from conventional uses, the development of bioprocessing tools and techniques have significantly expanded the potenti...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Ray, Ramesh C., 1955- (Editor) 
Rosell, Cristina M. (Editor) 
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton ; London ; New York : CRC Press, Taylor & Francis Group, 2017
Edice:Food biology series
Žánr/forma:kolektivní monografie
ISBN:978-0-367-78256-6
978-1-4987-4983-1
9781315368405
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC