Microbial enzyme technology in food applications
"This book discusses the uses of enzymes in conventional and non-conventional food and beverage processing as well as in dairy processing, brewing, bakery and wine making. Apart from conventional uses, the development of bioprocessing tools and techniques have significantly expanded the potenti...
Uloženo v:
Další autoři: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Boca Raton ; London ; New York :
CRC Press, Taylor & Francis Group,
2017
|
Edice: | Food biology series
|
Žánr/forma: | kolektivní monografie |
ISBN: | 978-0-367-78256-6 978-1-4987-4983-1 9781315368405 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC |