Analytical food microbiology : a laboratory manual
"Food microbiology is the study of the microorganisms which inhabit, create or contaminate food. Of major importance is the study of microorganisms causing food spoilage. Food safety is a major focus of food microbiology, although "good" bacteria such as probiotics are becoming increa...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Hoboken, NJ :
Wiley,
2022
|
Žánr/forma: | metodické příručky laboratorní cvičení |
ISBN: | 978-0-470-42511-4 978-1-119-42803-9 978-1-119-42801-5 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Volný výběr, k vypůjčení | Fond NTK | 5.NP, regál 5C/361 | QR115 .Y58 2022 | B 20160 | |
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 324 ÚKP |