Analytical food microbiology : a laboratory manual

"Food microbiology is the study of the microorganisms which inhabit, create or contaminate food. Of major importance is the study of microorganisms causing food spoilage. Food safety is a major focus of food microbiology, although "good" bacteria such as probiotics are becoming increa...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Yousef, Ahmed Elmeleigy (Autor) 
Další autoři: Waite-Cusic, Joy G. (Autor) 
Perry, Jennifer J., 1984- (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Hoboken, NJ : Wiley, 2022
Žánr/forma:metodické příručky
laboratorní cvičení
ISBN:978-0-470-42511-4
978-1-119-42803-9
978-1-119-42801-5
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, k vypůjčení Fond NTK 5.NP, regál 5C/361 QR115 .Y58 2022 B 20160
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 324 ÚKP