Food analysis : principles and techniques. Volume 2, Physicochemical techniques /

"With advances in techniques and technology coupled with the growing need to deal withthe problems associated with quality assurance, product development, and food safety, the science of food analysis has developed rapidly in recent years. Food Analysis: Principlesand Techniques provides an unp...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Gruenwedel, Dieter W., 1931-2015 (Editor) 
Whitaker, John R., 1929-2013 (Editor) 
Korporace: Taylor & Francis eBooks (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: New York : New York ; Basel : Marcel Dekker, Routledge, Taylor & Francis Group ; 2017
Žánr/forma:kolektivní monografie
elektronické knihy
ISBN:9780203755686
978-0-8247-718-2-9
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura